top of page
Mini & Malou over ons

Mijn naam is Laure, en in de winter van 2021 mag ik 35 kaarsjes uitblazen.

Sinds 2 januari 2021 is mijn wereld nog rijker geworden, want dan werd ik voor de eerste keer mama. Mijn dochtertje heet Lucie.

 

Ik ben verzot op de geluidjes die ze maakt wanneer ze haar flesje drinkt. En dan is er nog die eerste glimlach van de dag waar ik elke keer opnieuw voor smelt!

 

De papa van Lucie, en dus mijn man, heet Bert. We vormen een koppel sinds 2016. We houden allebei van (reizen naar) de zon, heerlijk genieten van een avondje jacuzzi, een lekker hapje en drankje, en natuurlijk van elkaar en onze lieve Lucie.

 

Naast heel veel liefde voor Bert en Lucie, heb ik ook een hart voor Bart Peeters, bubbels, donuts en mijn huisdiertjes. Ik heb maar liefst 1 hondje en 2 katten. Ja, ja, mijn hart is heel groot! ;-)

 

Verder ben ik een shopfanaat. Al sinds ik tiener ben. Eens Lucie geboren was, vond ik het dan ook niet erg te shoppen voor twee ;-) Ik ben er zo hard van beginnen genieten om Lucie in de watten te leggen, dat ik met het idee begon te spelen een eigen webshop met kinderspulletjes te starten.Het idee een webwinkel te starten is nog verder gaan groeien eens ik zag hoe liefdevol Lucie onthaald werd door vrienden, buren, kennissen en familie bij haar geboorte. Het was geweldig om de komst van Lucie en de liefde voor haar te mogen delen.

 

Ik hou van unieke spulletjes, dus voor mij geen 13 in een dozijn alstublief.

Duurzaamheid is geen buzzword voor me, maar een thema dat centraal staat in mijn gedachtengoed.

Daarom ging ik op zoek naar partners voor Mini & Malou die diezelfde passie voor duurzaamheid en handgemaakte en unieke spullen delen.

 

Voilà, dit ben ik een notendop. Ik leer jullie ook heel graag kennen, dus volg Mini & Malou op Instagram en Facebook en ik volg je heel erg graag terug!Heel veel uniek shopplezier!

Mini & Malou - over ons
bottom of page