top of page

5 redenen om een herbruikbaar boterhamzakje in huis te halen

De boterhamzakjes van Jut & Julie zijn niet alleen mooi. Ze zijn nog eens enorm handig én milieuvriendelijk. In deze blog vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van deze boterhamzakjes.


  1. De boterhamzakjes van Jut & Julie zijn ontworpen met oog op herbruikbaarheid. Je kan ze na elk gebruik eens uitspoelen, of zelfs wassen in het wasmachine. De instructies hiervan kan je aflezen op het label van het zakje. Door deze zakjes te gebruiken, beperk je het gebruik van zilverpapier of vershoudfolie fors. Je kan dus met een klein effort, een heuse bijdrage leveren aan het milieu.

  2. Elk zakje is voorzien van PEVA vulling. PEVA is een kunststof dat vergelijkbaar is met PVC. PEVA is echter milieuvriendelijker. Bovendien heeft het een mooie glans en is het flexibeler. Deze vulling zorgt ervoor dat de bewaarde etenswaren lekker vers blijven. Maak komaf met droge boterhammen of uitgedroogde stukjes appel!

  3. Je kan de zakjes niet enkel gebruiken om etenswaren in te bewaren, want ze zijn multifunctioneel! Zoek je een milieuvriendelijke oplossing om de vuile of natte kleren van je baby in te bewaren na een dagje crèche of onthaalmoeder? Dan kan het grote zakje (20 cm op 20 cm) redding brengen. Gaat je kleintje graag op schattenjacht, dan zijn de zakjes een ideaal middel om de schatten in te bewaren. Ook om bijvoorbeeld orde te brengen in de luiertas, zijn deze zakjes geweldig handig! Ik ben er zeker van dat je zelf ook snel enkele andere mogelijkheden zal ontdekken.4. Je kent het wel. Je maakt een heerlijk snackpotje vol rozijntjes klaar voor je schelm, zodat een gezond vieruurtje op de speelplaats verzekerd is. Echter houdt het dekseltje van dit potje niet stand tot 4 uur. Met als gevolg, een boekentas vol vieruurtje! Dit scenario omzeil je vlotjes bij het gebruik van onze boterhamzakjes! De rits sluit de inhoud veilig af, waardoor lekken of kruimels vermeden worden.


5. Wanneer de boterhammetjes of stukjes fruit achter de kiezen zitten, neemt het lege boterhamzakje amper plaats in de boekentas van je kleine avonturier. Snel oprollen en klaar!Kom op! Waar wacht je nog op? Scoor hier je eigen exemplaar ♡.

16 weergaven0 opmerkingen
bottom of page