top of page

Wij verzenden bestellingen vanaf €50 gratis in België.

Verzendkosten in België: €4,95Gratis verzending regio Leuven!

Levertermijn

Wij doen ons uiterste best om je pakje zo snel mogelijk te versturen.

Door de huidige veiligheidsmaatregelen kunnen pakjes wat langer onderweg zijn dan normaal. Volg de status van je pakje via je Track & Trace.

Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen, de kosten hiervoor betaal je zelf. Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. 

Retouradres:
Mini & Malou
Ravenshoek 5 
3020 Herent
België

Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je contact met ons opnemen via mail (hello@minimalou.be)

Volgende artikelen vallen niet onder het retourrecht:

  • specifiek voor de klant bestelde goederen

  • cadeaubonnen

  • solden

U kan eenvoudig, snel en veilig betalen via ons beveiligde platform.


Op onze website kan u betalen met:

  • Bancontact/Mister Cash

  • Mastercard

  • Via bankoverschrijving
    Je bestelling zal pas worden verstuurd als het geld op de rekening staat of indien u ons een bewijsje van betaling bezorgt.

Retourneren
Betaalmethodes
Verzenden
bottom of page